خواص طالبی
با شروع فصل بهار خوردن میوههایی مانند هندوانه و طالبی رواج مییابند. طالبی یکی از آن میوههایی است که به دلیل عطر و طعم دلپذیرش در میان همه مردم، بسیارمحبوب و پرطرفدار است. مصرف یک لیوان آب طالبی در روز به میزان 25 درصد احتمال بروز فشار خون را کاهش میدهد.
طالبی، ویتامین C بالایی دارد که به همراه بتاکاروتن، ...
ارزش تغذیه ای خربزه
خربزه میوه ای شیرین، لذیذ و گواراست كه انواع گوناگونی دارد و بهترین آن خربزه خراسان است.رسول گرامی اسلام (ص) در بیان خواص خربزه فرموده اند: خربزه از زینت های زمین است، آب آن از رحمت الهی، و شیرینی آن از بهشت است.
از امام علی علیه السلام نقل شده است خوردن خربزه، مثانه را پاك و سنگ مثانه را آب می ...
خواص میو ه ها و سبزیجات 1( ترخون - ریحان - تره - مرزه - نعناع و جعفری)
ترخون
به دلیل داشتن اسانسهای معطر در خود مجاری دستگاه گوارشی را ضدعفونی میكند و محرك مناسبی برای معده به شمار میرود.ضد درد، ضد نفخ و ضدمیکروب ، خواب آور، ضد التهاب و آماس و مسکن درد دندان نیز هست. این سبزی برای بیماریهای رحم و تسهیل جریان خون ...
خواص : زردآلو Apricot
جادوي زردآلو
نحوه استفاده : خوراکیخواص : زردآلو Apricotنام علمی Armeniaca bulgarگياه شناسيدرخت زرد آلو بومي نواحي چين مي باشد و هنوز هم بصورت وحشي در اين مناطق مي رويد اين درخت در اوائل قرن اول ميلادي به آسيا و اروپا راه يافت .درخت زردآلو تا ارتفاع 6 متر مي رسد برگهاي آن مانند قلب نوك تيز و برنگ سبز روشن مايل به زرد مي ...
همه چیز درباره زولبیا و بامیه
آنچه میبایست درباره زولبیا و بامیه بدانیم:
دانشگاه علوم پزشکی ایران با توجه به افزایش مصرف زولبیا و بامیه توصیه کرد:- زولبیا و بامیه از مراکز تهیه و توزیع معتبر که شرایط بهداشتی را رعایت میکنند، خریداری شود.- این شیرینی باید دارای عطر، طعم و رنگ روشن باشد، سوختگی و تغییر رنگ قهوه ای در آن مشاهده ...
خواص گیلاس
میوه اى که سموم بدن را از بین مى برد، دستگاه هاضمه را مرتب کرده و اعصاب را تسکین مى بخشدگیلاس ، میوه درخت گیلاس است که در تمام کشورهاى جهان آن را مى شناسند مخصوصا فصل شکوفه گیلاس در ژاپن شهرت جهانى دارد.درخت گیلاس در بهار لباس نازک و سفید از گلهاى کوچک و ظریف بر تن مى کند که رفته رفته گلها مى ریزد و از ته آن دانه هاى ...
خواص آلبالو
آلبالو ميوه اي سرخ رنگ، شبيه گيلاس ولي كوچكتر و ترش و شيرين. ميوه آلبالو، لذيذ، مطبوع و نام ديگرش « آلي بالي» است.
(نام علمی: Prunus cerasus) درخت آلبالو در مناطق مختلف ايران مي رويد و از ميوه تازه و خشك آن استفاده مي كنند و يا شربت و مربا ويا آلبالو پلو و يا خورش آلبالو درست مي كنند.از آنجا كه قند موجود در آلبالو از لولز ...
فواید تخم مرغ
تخم مرغ منبع خوبي از پروتئين، ويتامين ها و املاح ضروري است و مي تواند به عنوان يك ماده غذايي مهم در برنامه غذايي افراد وجود داشته باشد. نيازهاي تغذيه اي افراد برحسب جنس و سنشان متفاوت است.
ارزش انرژي زايي تخم مرغ :يك عدد تخم مرغ متوسط 76 كيلوكالري انرژي دارد و مصرف روزانه يك عدد تخم مرغ، 3 درصد نياز انرژي يك مرد ...